یک سایت وابسته به وزارت خزانه داری امریکا در این رابطه اعلام کرد که امریکا سازمان صنایع دفاعی ترکیه و رئیس آن «اسماعیل دمیر» را تحریم کرده است.
امریکا همچنین 3 شهروند ترکیه ای دیگر که در ارتباط با رئیس سازمان صنایع دفاعی ترکیه هستند، تحریم کرد.
این تحریم ها شامل ممنوعیت کلیه مجوزهای صادراتی امریکا به سازمان صنایع دفاعی ترکیه، بلوکه کردن دارایی ها و محدودیت صدور روادید برای اسماعیل دمیر و سایر افراد است.
روز جمعه کنگره امریکا اعمال تحریم بر ترکیه را به علت داشتن سامانه موشکی اس-400 روسیه تصویب کرد.
وزارت خارجه ترکیه در واکنش به این تحریم ها گفت که تحریم های یکجانبه امریکا را رد و محکوم می کند.
وزارت خارجه ترکیه گفت تحریم های امریکا به روابط دو کشور آسیب می زند و ترکیه نیز پاسخ لازم را خواهد داد.
ترکیه از واشنگتن خواست اشتباه بزرگ خود را بازنگری کند و در سریع ترین زمان ممکن از آن عقب نشینی کند.
منبع:https://mdeast.news/
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.