رزمایش مشترک ژاپن، فرانسه و آمریکا در دریای چین شرقی آغاز شد

در twitter به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در میانه نگرانی‌ها از جاه‌طلبی‌های سرزمینی چین در منطقه، ژاپن روز سه شنبه ۱۱ مه (۲۱ اردیبهشت) رزمایشی تازه را با مشارکت آمریکا و فرانسه در آب‌های جنوب غربی خود آغاز کرد.

در این رزمایش که در سه سطح دریایی، زمینی و هوایی در جزیره کیوشو برگزار می‌شود و تا آخر هفته ادامه خواهد داشت، یک ناوچه استرالیایی به نام «آ آر سی ۲۱» نیز حضور دارد. فرانسه نیز نخستین بار است که با نیروی دریایی و گروهی از سربازان نیروی زمینی خود در چنین عملیات تمرینی مشترکی در مجمع‌الجزایر ژاپن شرکت می‌کند.

به گفته منابع نظامی، فاز تدارکاتی این رزمایش از سه‌شنبه تا پنجشنبه در کمپ «آینورا» انجام شده و مرحله عملیات دریایی جمعه در غرب کیوشو آغاز می‌شود. انجام رزمایش هوایی و زمینی نیز برای شنبه و یکشنبه در محل آموزش کریشیما برنامه‌ریزی شده است.

به توییتر یورونیوز فارسی بپیوندید

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک مقام ارشد ارتش فرانسه نوشت که در این رزمایش در مجموع یک زیردریایی ژاپنی و ده شناور سطحی شامل شش شناور ژاپنی، یک ناو آمریکایی، یک ناوچه استرالیایی، یک ناوچه و یک ناو بالگردبر فرانسوی شرکت دارند.

همچنین هواگردهای گشت دریایی ژاپن، بالگردهای روی عرشه، جنگنده‌های اف ۲ ژاپنی و جنگنده‌های اف ۱۶ نیروی هوایی آمریکا در این عملیات نظامی مشترک حضور خواهند داشت.

نیروهای زمینی حاضر در این رزمایش یگانی به استعداد تقریبی ۳۰۰ نفر از جمله ۶۰ سرباز فرانسوی است. فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده در این رزمایش شامل ناوبری تاکتیکی، نبرد با ناو، دفاع ضدهوایی، نبرد زیردریایی و جنگ زمینی، تحرکات زمینی و هوایی و به ویژه حرکت نیروها از ناوهای بالگردبر و نبردهای شهری است.


منبع خبرگزاری فرانسه گفته است که رزمایش با رعایت محدودیت‌های مربوط به کرونا انجام می‌شود.

چالش‌ چین
رزمایش حاضر در شرایطی انجام می‌شود که توکیو برای مقابله با ادعاهای روزافزون چین در آب‌های منطقه، به دنبال تعمیق همکاری‌های دفاعی فراتر از متحد اصلی خود یعنی آمریکاست.

ژاپن مرتباً به ورود قایق‌های چینی به اطراف جزایر سن‌کاکو اعتراض می‌کند. این جزایر بسیار کوچک اما راهبردی که در چینی دیائو خوانده می‌شوند، در مالکیت ژاپن است، اما چین نیز ادعای مالکیت آن را دارد.


تاکاشی کاواکامی، مدیر انستیتوی مطالعات جهانی دانشگاه تاکوشوکو توکیو به خبرگزاری فرانسه گفت: «این عملیات آموزشی در واقع عمل بازدارنده‌ای در برابر رفتارهای چین در منطقه است که روز به روز تهاجمی‌تر می‌شود.»

اتحاد چهار جانبه حاضر در منطقه برای رویارویی با تحرکات چین شامل آمریکا، ژاپن، هند و استرالیاست و فرانسه نیز که دارای منافع راهبردی در منطقه هند و اقیانوس آرام است و مالکیت سرزمین‌هایی را نیز در این منطقه دارد، در سال‌های اخیر به این شرکا بسیار نزدیک شده است.

یوشیهیده سوگا، نخست وزیر ژاپن که ماه گذشته به آمریکا سفر کرد، نخستین رهبر خارجی مهمان جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا از زمان به قدرت رسیدن او در واشنگتن بود.

افزایش تنش‌ها با چین؛ دو ناو آمریکایی به دریای چین جنوبی بازگشتند
پکن: رزم‌ناوهای آمریکایی دریای چین را ترک کنند
رهبران ژاپن و آمریکا در آن دیدار قول دادند که «با هم» با «چالش‌ها»یی که پکن در مورد تایوان و در مناطق دریایی دیگر آغاز کرده، مقابله کنند. سوگا اطمینان داد که واشنگتن و توکیو با «هرگونه» تلاش چینی‌ها برای «تغییر وضع موجود از طریق زور یا ارعاب در دریاهای جنوب و شرق چین» مخالفت خواهند کرد.

چین با تقبیح تلاش‌ها برای «دخالت» کشورها در امور داخلی خود و «تقسیم» منطقه آسیا و اقیانوسیه، به این اظهارات واکنش نشان داد.

بریتانیا نیز که به دنبال گسترش نفوذ خود در منطقه هند و اقیانوس آرام است، گفته است که ناو هواپیمابرش «ملکه الیزابت» تا پایان سال به چندین کشور منطقه از جمله ژاپن و هند می‌رود.

 

منبع:https://per.euronews.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا مطمئن هستید که می خواهید قفل این پست را باز کنید؟
باز کردن قفل باقی مانده : 0
آیا مطمئن هستید که می خواهید اشتراک را لغو کنید؟