الکاظمی در گفتوگو با روزنامه ایتالیایی «لاریبوبلیکا» اظهار داشت: ما از لبه پرتگاهی که عراق در نتیجه رخدادهای پاییز سال 2019 میلادی به سمت آن در حال حرکت بود، دور شدیم اما چالشهایی که پیش رو داریم، همچنان پررنگ است.
وی گفت: گروه تروریستی داعش همچنان خطری برای عراق محسوب میشود و این گروه در تلاش برای ساماندهی به عناصر خود است اما دیگر تروریستها قادر به کسب پایگاه و موقعیت جغرافیایی نیستند، ما ضربات مهمی به آنها وارد کردیم و شماری از رهبران این گروه را به هلاکت رساندیم.
نخستوزیر عراق ادامه داد: همکاری اطلاعاتی ما با متحدانمان فعالتر شده است و ما از ایتالیا خواستیم تا در صف نخست آموزش نیروهایمان بماند.
الکاظمی اظهار داشت: عراق آماده تقویت همکاری نظامی با ایتالیا در زمینه آموزش و توسعه همکاری در مبارزه با فساد، پولشویی، جرائم سازمان یافته و مافیا است.
وی گفت: ما از امریکاییها و ایرانیها خواستیم از تصفیه حساب در عراق دوری کنند، ما از سالها پیش، میدان و عرصهای برای تقابل و درگیری بودیم، ما باید راه گفتوگوی سیاسی را برای حل اختلافات برگزینیم، در این صورت همه از ماحصل و ثمره آرامش و کاهش تنش بهرهمند خواهند شد.
نخستوزیر عراق در ادامه افزود: ما با دولت «جو بایدن»، رئیس جمهوری ایالات متحده امریکا در تماس و ارتباط هستیم، معتقدم ما میتوانیم به سمت مرحله گفتوگوی منطقهای حرکت کنیم.
وی گفت: ما تمایل داریم که عراق از جمله کشورهایی باشد که بحرانها را با موفقیت مدیریت میکند و نه از جمله آن کشورهایی که خود بحران را ایجاد میکند یا از آن تاثیر میپذیرد.
الکاظمی در پایان گفت: توافق میان ایران و امریکا بسیار حائز اهمیت است و برای منطقه نیز تعیینکننده است، من بر این باورم که این توافق قابل تحقق است، موفقیتآمیز بودن مذاکرات وین، تاثیر مثبتی بر منطقه خواهد داشت همچنین در راستای ثبات عراق نیز خواهد بود.
منبع:https://mdeast.news/
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.