کشورهای منطقه در کنفرانسی که قرار است در بغداد برگزار شود، درباره چالش های سیاسی و امنیتی منطقه و همچنین مساله اقتصاد و سرمایه گذاری مذاکره خواهند کرد.
عراق آماده میزبانی از نخستین کنفرانس کشورهای منطقه در اواخر ماه جاری می شود، که قرار است طی آن چالش های سیاسی و امنیتی کشورهای منطقه و همچنین مساله اقتصاد و سرمایه گذاری در سایه روابط مکمل بررسی شود.
نمایندگانی از سوی «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر عراق تعیین شده و دعوت از کشورهای منطقه برای حضور در این کنفرانس را آغاز کردند.
«خالد بتال النجم»، وزیر برنامه عراق نخستین نماینده الکاظمی بود که به کویت رفت و پیام مکتوب الکاظمی برای دعوت از امیر کویت را به وی تحویل داد.
انتظار می رود طی روزهای آتی نیز نمایندگان دیگری از سوی الکاظمی، به کشورهای همجوار عراق، کشورهای منطقه و شماری از کشورهای اروپایی بروند.
یک منبع رسمی در گفت وگویی با روزنامه «الشرق الاوسط» گفت: کنفرانس مذکور قرار است طی ده روز آخر ماه جاری در سطح سران برگزار شود و شامل کشورهای منطقه نیز می شود.
وی در ادامه درباره مهم ترین مسائل مورد بررسی در این کنفرانس افزود: از مهم ترین مسائلی که در این کنفرانس بررسی خواهد شد، چالش های سیاسی و امنیتی کشورهای منطقه در چارچوب روابط دوجانبه یا در سطح تحولات منطقه ای و تاثیرات فوری و آتی آن است.
این منبع رسمی تصریح کرد که انتظار می رود اقتصاد و سرمایه گذاری در سایه روابط مکمل با این کشورها و ارتباط عراق با آن نیز در این کنفرانس بررسی شود.
منبع مذکور اشاره کرد که این کنفرانس در بغداد، نخستین کنفرانس در این سطح پس از سال 2003 است و بازیابی نقش منطقه موثر عراق را دنبال می کند.
پیش از این یک مقام بلندپایه در وزارت خارجه عراق خبر داده بود که ایران، ترکیه، عربستان، کویت، اردن، سوریه، و چند کشور تأثیرگذار دیگر عربی و نیز چند کشور از اتحادیه اروپا در این کنفرانس حضور خواهند داشت.
منبع:https://mdeast.news
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.