تنها چند روز بعد از گزارش بدبینانه نماینده جدید سازمان ملل در امور یمن، اظهارات «بدر بن حمد البوسعیدی»، وزیر خارجه عمان، خوشبینی به ازسرگیری مذاکرات میان طرفهای درگیر در یمن را افزایش داده است.
وزارت خارجه عمان اعلام کرد که مذاکرات سیاسی میان طرفهای یمنی به زودی ازسر گرفته خواهد شد و تأکید کرد که مسقط برای تحقق ثبات در یمن تلاش میکنند.
البوسعیدی در مصاحبهای تلویزیونی با شبکه «العربیه» گفت که عمان میکوشد که دیدگاههای طرفهای درگیر در یمن را به هم نزدیک کند و افزود که نقش عمان در یمن کمک کردن است و انصارالله مخالفتی با نقش عمان ندارند.
او تأکید کرد که اطمینان دارد که جنگ در یمن متوقف خواهد شد و در آینده بسیار نزدیک روند سیاسی در این کشور آغاز میشود و افزود که عمان کمک به این روند را وظیفه خود میداند.
عمان پیش از این نیز هیئتی امنیتی را برای متقاعد کردن انصارالله به طرح نماینده سابق سازمان ملل برای آتشبس در یمن به صنعاء اعزام کرده بودند که مذاکراتشان به نتیجهای نرسید.
منابع سیاسی تأکید میکنند که مسقط به موازات اقدامات خود در صحنه یمن، در پی کاهش اختلافات میان ایران و عربستان هم هست.
یک مقام سیاسی عمانی تأکید کرد که با وجود همه مشکلات، عمان امیدوار است که تلاشهایش برای حلوفصل پرونده یمن به نتیجه برسد.
البوسعیدی در سخنان خود همچنین از هماهنگیهای دائم و سازنده با نماینده امریکا و نماینده سازمان ملل در پرونده یمن و انطباق دیدگاهها درباره کاری که در یمن باید کرد سخن گفت.
این در حالی است که قرار است «هانس گرودنبرگ»، نماینده جدید سازمان ملل در امور یمن، طی روزهای آینده برای دیدار با «عبد ربه منصور هادی»، رئیس حکومت مورد حمایت عربستان در یمن، به عربستان و برای دیدار با «محمد عبدالسلام»، مذاکره کننده ارشد و سخنگوی رسمی انصارالله، به مسقط سفر کند.
تا اینجای کار، شکست تلاشهای نمایندگان سازمان ملل و عمان، وضعیت یمن را دچار حالت بلاتکلیفی کرده است.
منبع:https://mdeast.news
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.