کریستین فونتنروس: کارشناس ارشد شورای آتلانتیک / پژوهشگر غیرمقیم موسسه دولتهای خلیج عربی
نویسنده این گزارش بر این عقیده است که خاورمیانهتنها منطقه مهم جهان است که در بستر سیاست خارجی بایدن به نام «بازنگری مشارکت» مطرح شده است. طبق اظهارات مشاوران بایدن در هفتههای اخیر، اولویتهای اصلی دولت جدید در خاورمیانه چهار مورد زیر خواهد بود:
اما اکنون این پرسش مطرح است که چه جنبههایی از سیاست ایالاتمتحده آمریکا در قبال خاورمیانه در دوران بایدن نسبتاً بدون تغییر باقی خواهد ماند و چه مواردی با تفاوت چشمگیری روبرو خواهد شد؟ نویسنده برای پاسخ به پرسش فوق نکات و گزارههای زیر تأکید میکند:
نویسنده در بخش دیگر مقاله در مورد مسئله توافق هستهای ایران معتقد است بایدن پنج ماه تا انتخابات ریاست جمهوری ایران در ژوئن 2021 فرصت دارد تا مردم ایران را متقاعد کند که به نفع آنها است رئیسجمهوری را انتخاب کنند که با ایالاتمتحده آمریکا همکاری میکند. در حال حاضر رژیم ایران به دنبال اجرای برنامههایی هستند تا نامزدهای میانهرو در انتخابات را محدود و تنها نیروهای اصولگرا و رادیکال بتوانند جایگاه ریاست جمهوری را کسب کنند؛ بنابراین فشار از سوی جامعه بینالمللی لازم است تا رژیم را مجبور سازد انتخابات عادلانهای اجرا و به میانهروها اجازه دهد در انتخابات شرکت کنند.
نویسنده در پایان مقاله بر نکات و گزارههای زیر تأکید کرده است:
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.