توانایی بایدن در تصویب قانون، بودجه و انتصاب مقامات ارشد، قضات و دیپلماتها به ساختار کنگره و مخصوصاً سنا مربوط است؛ بنابراین پیروزی در دور دوم انتخابات سنا در ایالت جورجیا برای وی ضروری است.
نفوذ و قدرت “پیشروها” در حزب دموکرات افزایش یافته و این گروه به شدت ضداسرائیلی و حتی ضد یهود هستند. اگرچه بایدن در برابر تلاش آنها برای واردکردن مواضع ضد اسرائیلی در بستر حزب مخالفت کرده اما در صورتی که بخواهد انسجام حزب را حفظ کند و از مخالفت آنها جلوگیری کند، مجبور خواهد شد چند نفر از این طیف را به سمتهای کابینه منصوب کند.
بایدن گفته که از نتانیاهو بابت نزدیکی وی به جمهوریخواهان در چهار سال گذشته انتقام نخواهد گرفت اما محتمل است افرادی از تیم سیاست خارجی وی مانند سوزان رایس و آنتونی بلینکن کمتر نسبت به اسرائیل بخشنده باشند.
رویکرد کلان آمریکا در عقبنشینی از رهبری جهانی میتواند بر امنیت اسرائیل تأثیر منفی بگذارد زیرا تهدیدات در خاورمیانه افزایش خواهند یافت.
بایدن برخلاف ترامپ، نزدیکی به اروپا را در دستور کار قرار خواهد داد. این رویکرد اسرائیل را در موضع دشواری قرار میدهد زیرا اروپا طرفدار سازش و امتیاز دادن به ایران در مورد سلاحهای هستهای است و نگرش بسیار انتقادی نسبت به روابط اسرائیل با فلسطینیها دارد.
گیلبوا سپس رابطه بایدن با اسرائیل را به شرح زیر مورد بررسی قرار میدهد:
کمکهای نظامی، هماهنگی اطلاعاتی، همکاریهای امنیتی، مانورهای نظامی مشترک و توسعه سیستمهای موشکی بین دو کشور تداوم خواهد یافت.
بایدن برخلاف پیشنهاد “پیشروها”ی حزب دموکرات کمکهای نظامی به اسرائیل را تعلیق نمیکند تا از فلسطینیها امتیاز بگیرد.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.