کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق جزئیاتی از گزارش مفصل ارائه شده به «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیری عراق درباره قانون خدمت اجباری (سربازی) در عراق اعلام کرد.
«ناصر یوسف هرکی»، دبیر کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق درباره نشست این کمیسیون با نخست وزیری عراق که طی روزهای گذشته انجام شده است گفت: از بارزترین مسائلی که در این نشست با فرمانده کل نیروهای مسلح عراق مطرح شده است، اوضاع بد امنیتی در بغداد و استان های دیگر عراق و همچنین مبارزه با تروریسم بود.
وی اشاره کرد که نخست وزیری عراق در این نشست بر مبارزه با تروریسم و برقراری امنیت در همه شهرهای عراق تاکید کرد.
هرکی گفت که کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق گزارش مفصلی از خدمت اجباری به نخست وزیری عراق ارائه کرده است.
از طرفی دیگر «بدر الزیادی»، نماینده پارلمان و عضو این کمیسیون تاکید کرد که کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق گزارش مفصلی به نخست وزیری داده است که در آن به شرح دیدگاه و مطالبات این کمیسیون درباره قانون گذاری خدمت اجباری و توسعه نیروهای امنیتی عراق پرداخته است.
وی گفت که پرونده مواد مخدر و لزوم حل و فصل شکاف های امنیتی و توسعه دستگاه های امنیتی و مجهز کردن آنها به سلاح و افزایش بودجه دستگاه های امنیتی از مسائلی بود که در نشست با نخست وزیری عراق مطرح شد.
وی اظهار داشت که کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق از نخست وزیری خواسته است تا بسیاری از قوانین را به پارلمان بفرستد.
«کاطع الرکابی»، از دیگر اعضای کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق نیز گفت که در آن نشست، فرماندهان امنیتی، رئیس دستگاه امنیت ملی و مشاور امنیت ملی عراق، فرمانده ستاد عملیات بغداد، قائم مقام سرویس اطلاعات عراق، قائم مقام وزارت کشور در امور اطلاعات نیز حضور داشتند.
وی درباره آنچه در این نشست مطرح شد گفت: شکاف های امنیتی در بسیاری از مناطق به خصوص کمربند بغداد، استان های کرکوک، صلاح الدین و دیالی از مسائلی بود که در این نشست با فرمانده کل نیروهای مسلح عراق صحبت شد.
منبع:https://mdeast.news
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.