درحالی که بحرانهای اجتماعی و اقتصادی روز به روز در غزه شدت پیدا میکند، گزارشها از افزایش ناامیدی میان فلسطینیان این باریکه حکایت دارند. در ماه های اخیر خودکشیهای ناشی از ناامیدی به ویژه در میان جوانان ساکن غزه رشد چشمگیری یافته است. به گزارش شبکه العربیه انگلیسی در 7 ماه نخست سال 2020، 6000 نفر اقدام به خودکشی کرده اند که از این بین 30 نفر جان خود را از دست داده اند.
«عیسی عمرو»، فعال حقوق بشر در این راستا به عرب نیوز گفت: «دلیل اصلی روی آوردن مردم به خودکشی در غزه نداشتن امید به زندگی و چشم اندازی از بهبود وضع معیشت است. مردم تحت فشار روانی و فیزیکی ناشی از محاصره هستند و چنددستگی داخلی و نقض آزادیهای آنان نیز مزید برعلت میشود.»
تراکم بالای جمعیت این منطقه (بیش از دو میلیون نفر) که بیش از 50 درصد آنان را نیز افراد زیر 18 سال تشکیل میدهد باعث گردیده تا نیاز به شغل و نیز منابع در غزه بسیار بالا باشد. همچنین نرخ بیکاری در این منطقه به 40 درصد رسیده و غزه به تدریج در مسیر یک تراژدی انسانی گام بر می دارد. نقض دائمی حقوق بشر توسط رژیم صهیونیستی در این منطقه از جمله دلایل تداوم بحران در غزه قلمداد می شود. به نظر میرسد با توجه به برنامه تلآویو برای الحاق کرانه باختری نمیتوان چشم انداز مثبتی برای آتیه غزه متصور شد.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.