به گزارش خبرگزاری رسمی بحرین، رئیس جمهوری اسرائیل در گفت وگویی با پادشاه بحرین روز ملی این کشور و سالروز رسیدن حمد بن عیسی به پادشاهی بحرین را به او تبریک گفت.
ریولین ضمن اشاره به توسعه روابط بین بحرین و اسرائیل نسبت به نقش آفرینی عادی سازی روابط فیمابین در خدمت به دو ملت و تقویت ثبات و امنیت در منطقه ابراز امیدواری کرد.
پادشاه بحرین نیز ضمن تشکر از رئیس جمهور اسرائیل، بر اهتمام کشورش بر برپایی روابط خوب با همه در راستای خدمت به صلح منطقه به نفع کشورها و ملت ها تاکید کرد.
پیش از این نیز خبرنگار روسیا الیوم گزارش داده بود که رئیس جمهوری اسرائیل با دو هیئت از امارات و بحرین دیدار کرده است.
امارات، بحرین، سودان و اخیرا مراکش طی ماه های گذشته با میانجیگری امریکا اقدام به عادی سازی روابط با اسرائیل کردند.
منبع:https://mdeast.news/
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.