چرا فلسطینی ها کمک های امارات که به اسرائیل فرستاده شده را نمی پذیرند؟

در twitter به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
هواپیمای حامل کمک های پزشکی، دارو و دستگاه های تنفسی در 19 مه 2020 از امارات متحده عربی به فرودگاه «بن گوریون» اسرائیل رسید.

این هواپیما حامل کمک های بشردوستانه با هدف کمک به فلسطینیان برای تعامل با ویروس کرونا از امارات ارسال شده بود تا به تشکیلات خودگردان فلسطین و نوار غزه تحویل داده شود.

اما مقامات فلسطین این کمک های پزشکی را که امارات متحده عربی فرستاده بود نپذیرفتند، امری که تعجب اسرائیل و امارات را برانگیخت.

بنا به گفته برخی منابع فلسطینی در گفت وگو با رسانه های عربی، علت نپذیرفتن این کمک ها هماهنگی امارات با اسرائیل برای ارسال این بارها بوده است در حالی که فلسطین انتظار داشت امارات با آن ها برای ارسال این کمک ها هماهنگی می کردند.

در واقع دولت فلسطین نمی خواهد به هیچ صورت پلی برای عادی سازی روابط میان اسرائیل و امارات یا هر کشور دیگری ساخته شود.

مخالفت فلسطین

از دید فلسطین هر چیزی که سیاست فلسطین مبنی بر قطع روابط دیپلماتیک با اسرائیل را نقض کند غیر قابل قبول و پذیرش است حتی اگر آن کمک های پزشکی باشد.

برخی از فلسطینی ها معتقدند امارات می خواهد از طریق فلسطین و به حساب آن به اسرائیل نزدیک شده و روابط خود با اسرائیل را عادی جلوه دهد.

بسیاری از فلسطینی ها معتقدند عادی سازی روابط میان اسرائیل و امارات تحت عنوان کمک های بشردوستانه، آرزو فلسطینی ها برای تشکیل حکومتی مستقل را از بین می برد.

امارات متحده عربی در 9 ژوئیه مجددا هواپیمای حامل کمک های پزشکی به فلسطین را این بار با هواپیمایی که علاوه بر پرجم امارات نام هواپیمایی اتحاد بر آن درج شده بود به اسرائیل فرستاد در حالی که برای بار اول از هواپیمایی استفاده کرد که هیچ نشانی از نام هواپیمایی یا پرچم امارات بر روی آن نبود.

اما این بار نیز تلاش امارات بی نتیجه ماند و مقامات فلسطین کمک های بشردوستانه امارات را رد کردند.

تعجب برانگیز این است که امارات برای بار دوم که کمک های بشردوستانه خود به فلسطین را به اسرائیل ارسال می کرد به صورت علنی تر این کار را انجام داد که نشان از تلاش امارات برای ارتباط با اسرائیل از طریق ارسال کمک های بشردوستانه به فلسطینیان دارد زیرا پیش از این هیچ پرواز علنی میان این دو کشور صورت نگرفته بود.

روابط غیر رسمی

امارات هیچ روابط دیپلماتیک رسمی با اسرائیل ندارد اما بسیاری از اسرائیلی ها به این کشور سفر داشتند.

«ایوب قرا»، وزیر سابق ارتباطات اسرائیل به دبی سفر داشته و «یسرائیل کاتس» وزیر سابق امور خارجه اسرائیل نیز از دیگر کسانی است که به امارات سفر کرده است.

«میری ریجیف»، وزیر زن اسرائیل نیز با هیئتی از ریاض به امارات سفر کرده بود و در اقدامی دیگر امارات سرود ملی اسرائیل را از طریق بلندگو ها هنگام دادن مدال طلا به یک از برندگان مسابقات پخش کرد.

برخی پیشگویی ها وجود دارد که از اقدام اسرائیل برای فروش سلاح و تکنولوژی به امارات و دیدارهای منظم مقامات دو کشور با یکدیگر خبر می دهد.

منبع:https://mdeast.news/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا مطمئن هستید که می خواهید قفل این پست را باز کنید؟
باز کردن قفل باقی مانده : 0
آیا مطمئن هستید که می خواهید اشتراک را لغو کنید؟