او با انتشار چند توئیت تأکید کرد که این گزارش «موضوعی شوک آور از کشوری عضو شورای همکاری» است و افزود که «مایه تأسف است که برخی اعضای این شورا در قبال یک عضو دیگر گزینه نظامی را مطرح می دانند».
الرمیحی تأکید کرد که شورای همکاری اساسا برای تأمین امنیت جمعی این کشورها تشکیل شده و قرار بوده هرگونه ائتلافی میان خود این کشورها باشد.
وی افزود که عدم تکذیب این خبر ازجانب عربستان نشان می دهد که واقعیت چیست و تأکید کرد که این موضوعی بسیار خطرناک برای امنیت و ثبات منطقه است.
رئیس دفتر رسانه ای وزارت خارجه قطر گفت که گزینه نظامی که برخی کشورهای عضو مطرح کرده بودند خلاف قوانین بین المللی و همه معاهده ها و میثاق هایی است که همه ما در مقام عضو سازمان ملل امضا کرده ایم.
به گفته الرمیحی این گزارش نشان می دهد که سیاست بی باکانه و غیر مسئولانه پیش گرفته شده که شبیه وضعیتی است که در اوایل دهه 1990 در منطقه پیش آمد.
پیش از این مجله «فارین پالیسی»، پیشنهاد «ملک سلمان بن عبدالعزیز»، پادشاه عربستان به «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری امریکا در خصوص حمله به قطر را فاش کرد.
این مجله اشاره کرد که پادشاه عربستان در تماس تلفنی خود با ترامپ در 6 ژوئن 2017 یعنی فقط یک روز پس از قطع ارتباط عربستان، امارات، بحرین و مصر با قطر از رئیس جمهوری امریکا خواست به قطر حمله نظامی کند اما ترامپ به شدت با این پیشنهاد مخالفت کرد.
فارین پالیسی در گزارشی که روز پنجشنبه منتشر کرد نوشت که امریکا پس از مدتی کوتاه از کویت خواست برای حل این بحران میانجیگری کند.
منبع:https://mdeast.news/
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.