به گزارش سایت ریاست جمهوری عراق، رؤسای چهارگانه عراق بر لزوم تحکیم ثبات در کشور، حفظ امنیت و جان شهروندان، حفاظت از حق تظاهرات مسالمت آمیز، تقویت اقتدار دستگاه های امنیتی و اعمال قانون برای تحقق صلح و امنیت در جامعه تاکید کردند.
تلاش های ملی برای حمایت از تقویت اقتدار یک کشور مقتدر دارای حاکمیت و توانا بر حفاظت از حقوق و امنیت شهروندانش و جلوگیری از هرگونه اقدامات غیرقانونی و کنترل سلاح بی ضابطه از دیگر مسائل مورد تاکید رؤسای چهارگانه عراق بود.
حاضران در این نشست درباره اهمیت انتخابات آتی به عنوان یک روند مبتنی بر دموکراسی و بر اساس قانون اساسی کشور به خصوص پس از تظاهرات مردمی و افکار عمومی گسترده ملی با امید به اصلاحات و تغییر تاکید و اشاره کردند که از این رو انتخابات آتی باید پاسخ حقیقی به آرمان های ملت و نیازهای اساسی و خدماتی که عراقی ها شایسته آن هستند باشد تا اصلاحات مطلوب به صورت مسالمت آمیز محقق شود و مشارکت در انتخابات گسترده باشد.
رؤسای چهارگانه عراق در این رابطه بر لزوم تلاش و اقدام همه مقامات در کشور، نیروهای سیاسی و همه فعالان اجتماعی در حمایت از اقدامات ضروری برای موفقیت آمیز بودن انتخابات از طریق جلوگیری از هرگونه تقلب و دستکاری در اراده ملت در انتخاب نمایندگان خود به دور از قدرت سلاح تاکید کردند.
آنها تصریح کردند که سلامت و شفافیت همه مراحل برگزاری انتخابات باید رعایت شود و ناظران بین المللی به صورت جدی با هماهنگی اداره مربوطه در هیئت نمایندگی سازمان ملل دعوت شوند.
در این نشست همچنین بر اهمیت تصویب قانون بودجه سال 2021 عراق به گونه ای که حقوق شهروندان را حفظ کند و مانع از بازتاب اوضاع مالی کنونی کشور بر اوضاع اقتصادی کشور به ویژه طبقه اجتماعی با درآمد کم شود علاوه بر اینکه به راه حل های ریشه ای برای حل مسائل مالی مورد اختلاف بین بغداد و اربیل به گونه ای که حقوق همه کارمندان را بدون دخیل شدن آن با موضوع اختلافات سیاسی را حفظ کند، تاکید شد.
منبع:https://mdeast.news/
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.