دولت آمریکا روز پنجشنبه ممنوعیت خرید و فروش برخی مواد ساخت چین را که از آنها در ساخت پنل های خورشیدی استفاده می شود اعلام کرد.
واشنگتن این تصمیم را در راستای مقابله با تجارت موادی اتخاذ کرده است که با کار اجباری تهیه شده اند. اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده قرار است بلافاصله از ورود این مواد جلوگیری کند.
آمریکا برای اجرای این تصمیم به قانونی استناد کرده است که ورود محصولات تهیه شده به کمک کار اجباری را ممنوع می کند. این تصمیم بخشی از تلاش های ایالات متحده برای مقابله با کارزار سرکوب اقلیت مسلمان اویغور و دیگر اقلیت ها در چین محسوب می شود.
وزارت تجارت آمریکا نیز قرار است شش شرکت یا مجموعه تجاری را به دلیل استفاده از کار اجباری از دسترسی به بازار ایالات متحده محروم کند. این شش شرکت یا مجموعه تجاری به تولید مواد خام و اجزای مورد استفاده در ساخت پنل های خورشیدی می پردازند.
ممنوعیت خرید و فروش این مواد احتمالا دستیابی آمریکا به اهداف خود در زمینه استفاده از انرژی های تجدیدپذیر را دشوار خواهد کرد. با این حال الخاندرو مایورکاس، وزیر امنیت داخلی آمریکا گفت که کشورش به دنبال دستیابی به اهداف محیط زیستی خود به بهای بهره مندی از کار اجباری انسان ها نیست.
آمریکا پیش از این ورود کتان و گوجه فرنگی از استان غربی سین کیانگ در چین را ممنوع کرده بود. کانادا و بریتانیا نیز گام هایی را در راستای محدودسازی ورود محصولات از این استان برداشته اند. چین ادعای بهره مندی از کار اجباری در استان سین کیانگ را رد می کند. پکن همچنین گزارش های مستندی را که از نگهداری مسلمانان اویغور در شرایط بسیار بغرنج منتشر شده تکذیب کرده است.
منبع:https://per.euronews.com
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.