نرمافزار نظارتی (Pegasus) گروه NSO در قلب «سرکوب دیجیتالی» ابوظبی و ریاض در داخل و خارج بوده است و این دولتها با استفاده از این نرمافزار به منظور نفوذ غیرقانونی به دستگاههای تلفن همراه صدها روزنامهنگار، فعال حقوقبشر و … در سراسر جهان از سال 2016 استفاده نمودهاند.
تحقیقات انجام شده توسط سازمان غیردولتی فرانسوی داستانهای ممنوعه و شرکای رسانهای آن به شناسایی بیش از 50 هزار شماره تلفن در سراسر جهان منجر شد که توسط بدافزارهای اسرائیلی که از مشتریان NSO در یازده کشور جهان بودند صورت گرفته که سه مورد از آنها در خلیجفارس بود: بحرین، عربستان و امارات.
این افشاگریها پیوند بین کشورهای حوزه خلیج فارس مانند امارات و عربستان را با اسرائیل و نقش این جاسوسافزار را در تشدید «سرکوب دیجیتالی» ریاض و ابوظبی تأیید کرد؛ جاییکه انتقاد آنلاین یا مخالفت با دولت، غیرقانونی تلقی میشود.
الرشید (افشاگر) معتقد است که اسرائیل، عربستان و امارات «به گروهی از قدرتهای مخرب تبدیل شدهاند که هدف آنها خفهکردن فعالیتها و تلاشها برای ترویج دموکراسی در منطقه است».
در دسامبر 2020 موسسه Citizen Lab واقع در تورنتو اعلام کرد که مقامات سعودی و اماراتی از پگاسوس برای هک کردن اطلاعات 36 روزنامهنگار «الجزیره» استفاده کردهاند. این یافتهها چندان شگفتآور نیست، زیرا پیشتر حوادث بسیاری گزارش شده، از جمله اینکه چگونه تلفنهای خاشقچی و یکی از نزدیکان عمر عبدالعزیز با استفاده از این نرمافزار جاسوسی توسط اطلاعات عربستان کنترل شده است.
افشای اطلاعات پگاسوس ادعاهای بیاساس مکرر گروه NSO مبنی بر اینکه جاسوسافزارهای آن منحصراً برای جلوگیری از جنایت و تروریسم استفاده می شود را رد میکند.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.