اندیشکده آمریکایی واشینگتن انستیتو برای سیاست خاور نزدیک در تحلیلی به قلم «مایکل نایتس» مینویسد: «در شرایط کنونی دولت بایدن در یک چرخه بیرحمانه حملات محدود شبهنظامیان و درعینحال پرهیز از افزایش درگیری گرفتارشده است. تیم بایدن باید با مهار سریعتر، شدیدتر و کمتر علنی به این چرخه اقدامات تلافیجویانه پایان دهد.»
نویسنده در بخش دیگر یادداشت بر این تأکید دارد که دولت بایدن بین شبهنظامیان بیرحم و کنگره شکاک گرفتارشده است و باید فرمولی بیابد که نسبت به چند ماه گذشته عملکرد بهتری داشته باشد:
نویسنده در بخش پایانی یادداشت مینویسد: «تنشزدایی با ایران از طریق مذاکرات هستهای قابلدستیابی نیست. درواقع گفتگوهای وین از تشدید حملات شبهنظامیان به مواضع آمریکا جلوگیری نکرده است. دولت جدید ایران هرگونه مذاکره در مورد مسائل موشکی و منطقهای را رد کرده است؛ بنابراین تنها راه برای حفاظت از نیروهای آمریکا در عراق و سوریه بازدارندگی ساده به سبک قدیمی است. دولت بایدن توانسته با تکیهبر حملات دورهای، شبهنظامیان موردحمایت ایران را از حمله به سایتهای ایالاتمتحده منصرف کند؛ اما درواقع این اقدامات، باعث تشجیع آنها برای حملات بیشتر میشود و ایالاتمتحده و ایران را در مسیر تقابل و درگیری نگه میدارد. ضربه محکمتر بهترین مسیر برای خاتمه بخشی به چرخه معیوب است.»
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.