اندیشکده آمریکایی ریسپانسیبل استیت کرفت در تحلیلی به قلم «پل. آر. پیلار» مینویسد: «حفظ نیروهای نظامی آمریکا در عراق با تمام آسیبپذیریها چیزی نیست که بتواند نفوذ ایران را در این کشور کاهش دهد. حتی ممکن است این امر به حمایت از نقش ایران در عراق کمک کند؛ زیرا ناسیونالیستهای عراق بیشتر سعی میکنند در روابط با دو کشور به موازنه بخشی رویآورند.»
نویسنده در بخش پایانی یادداشت مینویسد: «تحلیل راههای ایران برای مقابله با هرگونه تخلف از جانب آمریکا همیشه بر آسیبپذیری نیروهای این کشور در افغانستان، عراق و نیروی دریایی این کشور در خلیجفارس تمرکز دارد. همان نیروهایی که ظاهراً برای مقابله با حملات تروریستی ایران در منطقه حضور دارند، خود به هدف احتمالی ایران تبدیلشدهاند؛ بنابراین نیروهای آمریکا اگر به خانه بازگردند دیگر مورد هدف حملات ایران و گروههای نیابتی آن نخواهد بود و در این راستا باید عقلانیت حفظ نیروهای نظامی آمریکا در منطقه مشخص شود.»
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.