اعضای دولت جدید سوریه به ریاست «حسین عرنوس» در برابر «بشار اسد»، رئیس جمهوری این کشور سوگند یاد کردند.
بر اساس تصاویری که منتشر شده و طبق فرمان تشکیل دولت جدید که در دهم ماه جاری از سوی اسد صادر شده است، همه اعضای دولت از جمله وزرای تغییر نکرده سوگند یاد کردند.
در کابینه جدید اغلب وزرا سمت خود را حفظ کردهاند و تغییرات تنها شامل وزرای زیر شده است:
وزارت اطلاعرسانی (رسانه) که «بطرس حلاق» به جای «عماد ساره» معرفی شده است.
وزارت تجارت داخلی و حمایت از مصرفکننده که «عمرو سالم»، وزیر ارتباطات و فناوری پیشین به جای «طلال برازی» معرفی شده است.
وزارت امور اجتماعی و کار که «محمد سیف الدین» به جای «سلوی عبدالله» تعیین شده است.
اما در خصوص وزرای مشاور، یکی از مهمترین تغییرات، معرفی عبدالله عبدالله، نامزد پیشین ریاست جمهوری به این سمت است.
از میان سه وزیر مشاور دولت، «فایز البرشه» پست خود را حفظ کرده است و عبدالله عبدالله و «دیالا برکات» به جای «محمد سمیر حداد» و «ملول الحسین» منصوب شده اند.
منبع:https://mdeast.news
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.