این قانون همچنین به کابینه اجازه میدهد در صورت تشدید اعتراضات و عدم قابلیت کنترل آن توسط نهادهای امنیتی و انتظامی، برای یک هفته وضعیت اضطراری اعلام نماید. یک روز پس از تصویب این لایحه در روز اول اکتبر، «بنی گانتز»، وزیر دفاع و جانشین نخست وزیر ضمن انتقاد از قانون جدید گفت: «ما داریم مردم را با محدودیتهای بیجا دیوانه میکنیم.» بنیامین نتانیاهو نیز در پاسخ به او گفت که لازم نیست گانتز توضیح دهد چه چیزی دیوانگی است و چه چیز نیست.
اشاره به این جدال لفظی از این جهت اهمیت دارد که آغاز مجدد درگیری میان دو حزب با یک وقفه یک ماهه پس از تصویب مهلت قانونی تصویب قانون بودجه در اواخر ماه اوت بار دیگر نمایان شده است. ابتدا «عوفر آکونیس»، وزیر علوم و تکنولوژی از حزب آبی و سفید نسبت به رویکرد نتانیاهو در قبال اعتراضات، لب به انتقاد گشود و با تعطیلی سراسری و نیز نقض حقوق مردم برای تجمع اعتراضی مخالفت کرد و سپس «عساف زمیر»، وزیر گردشگری از حزب آبی و سفید با اعتراض نسبت به سیاست محدودیتهای شدید و متهم کردن نتانیاهو به پیگیری منافع شخصی اش، از پست وزارت استعفا کرد و قرار است از طریق قانون نروژی به عنوان نماینده به کنست بازگردد.
عساف زمیر، وزیر پیشین گردشگری رژیم صهیونیستی
در همین راستا «امیر اوهانا»، وزیر امنیت عمومی از حزب لیکود در مصاحبه با شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی با انتقاد از عساف زمیر و حزب آبی و سفید گفت: «اگر آبی و سفید منطقی رفتار نکند، کابینه منحل خواهد شد و انتخابات جدیدی درپیش خواهیم داشت. ما در حال حاضر یک اپوزیسیون درون ائتلاف داریم و چنین وضعی منطقی نیست.»
امیر اوهانا، وزیر امنیت عمومی رژیم صهیونیستی
به نظر میرسد شکست اخیر حزب آبی و سفید در برابر لیکود درباره تصویب قانون منع اعتراضات ضد نخست وزیر، این حزب را دچار وضعیت دشوارتری کند. از یکسو اعضای این حزب رفته رفته احساس میکنند جایگاه خود را در نظام سیاستگذاری رژیم از دست دادهاند و عملاً نتانیاهو همه خواستههای خود را به کرسی مینشاند و از سوی دیگر در چنین شرایطی میتوان انتظار داشت این حزب با انشقاق هرچه بیشتر از درون روبهرو شود. با گذشت زمان اگر روند کنونی انفعال آبی و سفید در برابر لیکود و بی بی ادامه یابد، میتوان انتظار داشت که نارضایتی از همکاری منفعلانه و تبدیل شدن به مهر لاستیکی نتانیاهو در میان اعضای این حزب افزایش خواهد یافت و شاید آبی و سفید دوباره با پدیده ای مانند شکلگیری فراکسیون درخ ارتض مواجه شود.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.