نفتالی بنت 31.4 درصد آرا و نتانیاهو 28.6 درصد آرا را به خود اختصاص دادهاند و 35 درصد مشارکت کنندگان تصریح کردهاند که هیچ یک از این دو گزینه را انتخاب نخواهند کرد. نکته جالب دیگر این نظرسنجی بجز پیشتازی بنت بر بی بی، این است که مخالفان هر دو نامزد از هواداران آنها بیشتر بودهاند و این امر بهخوبی نشان میدهد اگر جناح راست به عرصه رقابت میان این دو کاندیدا مبدل شود، جناح چپ میانه در صورت اتحاد و معرفی یک نامزد کاریزماتیک شانس موفقیت بیشتری خواهد داشت.
از سوی دیگر در نظرسنجیهای هفته گذشته عمدتاً حزب لیکود دارای بین 27 تا 28 کرسی نشان داده و حزب یامیناه بین 21 تا 24 کرسی به دست آورده است. بدین ترتیب افت حزب حاکم همچنان ادامه دارد و پیشروی یامیناه نیز ادامه یافته است. حزب یشعتید-تلم به رهبری یائیر لاپید رهبر اپوزیسیون میان 17 تا 21 کرسی در نوسان بوده، اما هنوز نتوانسته جایگاه خود را از یامیناه بازپسگیرد. فهرست مشترک عربی اما با افتی محسوس بین 11 تا 12 کرسی را در نظرسنجیهای هفته گذشته از آن خود ساخته است.
حزب آبی و سفید که دو هفته پیش فرازهایی را نشان داده بود و به 10 کرسی دست یافته بود، دوباره به فاز تک رقمی تنزل کرد و8 تا 9 کرسی را در نظرسنجیهای هفته گذشته به خود اختصاص داده است. دو حزب مذهبی شاص و یهودیت متحد توراه نیز به ترتیب با 9 و 7 کرسی (16 کرسی در مجموع) بدون تغییری قابل توجه نسبت به دو هفته پیش به کار خود ادامه میدهند. جالب اینکه در کنست کنونی نیز این دو حزب دقیقاً همین تعداد کرسی را در اختیار دارند. حزب ملیگرا و سکولار اسرائیل خانه ما نیز با 8 کرسی و بدون تفاوت محسوس در قیاس با گذشته جایگاه پیشین خود را حفظ کرده است. مرتص نیز که در حال حاضر تنها حزب چپ گرای باقی مانده در بالای حدنصاب 3.25 درصدی به حساب میآید با یک کرسی افزایش، 7 کرسی از آن خود کرده است. همچنین 5 حزب کارگر، درخ ارتض، پل، خانه یهودی و اٌتصما یهودی همچنان زیر حدنصاب قرار دارند و اگر در نظرسنجیهای این هفته میزان آرای آنها را جمع بزنیم به زحمت به 3.5 درصد کل آرا بالغ میشود (چیزی حدود 4 کرسی). بدین ترتیب جناح راست مذهبی (بدون در نظر گرفتن اختلافات جدید یامیناه و لیکود) با 66 کرسی همچنان در موقعیت برتر برای تشکیل کابینه قرار دارد و جناح چپ میانه و اعراب نیز به همراه حزب اسرائیل خانه ما 54 کرسی را از آن خود ساخته اند.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.