در شرایط متوقف شدن تلاش ها برای تشکیل دو حکومت فلسطین و اسرائیل، ممکن است اردن از تشکیل حکومت مشترک فلسطین-اسرائیل به شرط حقوق مساوی برای همه حمایت کند. او افزود: «اردن دید مثبتی به این گام دارد به شرط اینکه حکومتی که قرار است تشکیل شود دموکرات باشد و دو ملت از حقوق مساوی برخوردار باشند.» این درحالیست که اردن یکی از ضامنان راهکار دو دولتی و اصلیترین هواداران آرمان فلسطین است و طرح چنین اظهاراتی از زبان مقام اجرایی اول این کشور به معنای یک تحول گفتمانی است.
الرزاز در بخشی دیگر از مصاحبه خود افزود: «هیچ کس در اسرائیل از این موضوع صحبت نمی کند و ما نمی توانیم آنچه آن ها انجام می دهند را زیبا نشان دهیم، چه کسی از تشکیل یک حکومت صحبت می کند؟ در حالی که آن ها به معنای واقعی کلمه از «آپارتاید» صحبت می کنند. بله از ما خواستند به سوی تشکیل دو حکومت برویم اما این امر اجرا نشد از این رو برای ایجاد یک حکومت مشترک اقدام خواهیم کرد.»
چند ساعت پس از طرح این اظهارات برخی از نمایندگان همحزبی الرزاز خواستار برکناری وی از نخست وزیری شدند. «عبدالله دوم» پادشاه اردن در ماههای اخیر هموار بر لزوم بازگشت به راهکار دو دولتی و حقوق فلسطینیان تأکید داشته و حتی اقدام احتمالی تلآویو به منظور الحاق کرانه باختری را محرک بروز درگیری میان عمان و تلآویو قلمداد کرده است.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.