منابع مذکور مصری در گفتوگو با العربی الجدید تصریح کردند: ابوظبی در مقطع زمانی کنونی از گامهای مصر برای همگرایی با ترکیه استقبال نمیکند و زمانبندی این اقدام، دلیل اصلی مخالفت «محمد بن زاید»، ولیعهد ابوظبی با آن است.
منابع یاد شده در عین حال تصریح کردند: امارات معتقد است که با فشارهای بیشتر بر ترکیه میتوان این کشور را پذیرش شروط دیگر و در صدر آن، توقف حمایت از گروه اخوان المسلمین در کشورهای عربی و پروندههای دیگر واداشت، امارات همچنین بر این باور است که باید حضور ترکیه در سوریه و یمن کاهش یابد.
این منابع افزودند: ابوظبی پس از آنکه نتوانست مانع از رویکرد عربستان در کاهش اختلافات با ترکیه و دستیابی دو کشور به تفافمات اولیه شود، اینک در تلاش است تا با اعمال فشار علیه مصر، اردوغان را به پذیرش مطالبات امارات وادارد.
منابع یاد شده تصریح کردند: مصر و امارات اخیرا تماسهایی با یکدیگر درباره ارتباط و تلاشهای قاهره و آنکارا برای همگرایی برقرار کردهاند؛ تلاشهایی که با توجه اختلافنظر ابوظبی و قاهره بدون هماهنگی با این کشور بوده است.
این منابع اظهار داشتند: ابوظبی آشکارا از قاهره خواسته تا آشتی یا دستکم همگرایی با آنکارا را به تعویق بیندازد تا به جای اصلاح نحوه فعالیت رسانهها و شبکههای مخالف دولت مصر در خاک ترکیه، سود بیشتری برای مصر و امارات به دست آید.
«انور قرقاش»، وزیر مشاور در امور خارجه امارات پیشتر تاکید کرده بود ابوظبی خواهان برقراری مناسبات طبیعی با آنکارا به شرط احترام متقابل به حاکمیت طرف مقابل است و ترکیه باید رابطه خود با گروه اخوان المسلمین را مورد بازبینی قرار دهد تا مناسباتش با کشورهای عربی بهبود یابد.
منبع:https://mdeast.news
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.