روندنگار پرونده
[timeline src="https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UmQWhc8hJgZnqpfRLb-uxhomfj2y6XlZ340qnh1-ChY/edit#gid=0" width="100%" zoom="2" height="450px" ]
در تاریخ 6 ژوئن سال 2020 چین و اوکراین یک توافقنامه دولتی را برای گسترش همکاری مشترک در توسعه زیرساختها امضا کردند.
از روز نخستین جنگ تاکنون، تحلیلهای مفسرین بیشتر متمرکز بر ریشههای این بحران، محکومیت حمله و حمایت از مردم اوکراین بوده است.
کلان پروژه «یک کمربند – یک راه»، نه تنها یک شریان ترانزیتی میان شرق و غرب، بلکه نتیجه دستکم، سه دهه تلاش پکن برای بسط قدرت نرم خود در منطقه آسیای مرکزی است.
بهرسمیتشناختن سیاسی متقابل در سال 1971 باعث ایجاد روابط اقتصادی و تجاری بین پکن و آنکارا شد؛ با این حال، بهدلیل فاصلۀ جغرافیایی و اقتصادِ نسبتاً بستۀ ترکیه، این روابط تا سال 1991 توسعه نیافت.
به گفته چین پروژه اول ” یک کمربند یک راه” برخی کشورهای محاط به خشکی را با همدیگر وصل میکند و شرایط بهبود اقتصادی در منطقه فراهم مینماید.
سیاستهای خصمانه بین شیوههای حکومتهای دموکراتیک و اقتدارگرا در سراسر جهان به تدریج شدیدتر میشود.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.