روندنگار پرونده
[timeline src="https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ynsgkOciXYRjo4Bf-goknuQLgUbhfcH61WGPie8frxs/edit#gid=0" width="100%" zoom="6" height="450px" ]
راهبرد بازدارندگی مقاومت فلسطین، چالشهای مهمی را پیشروی رژیم صهیونیستی قرار داده است.
کابینه رژیمصهیونیستی در حاشیه برگزاری اجلاس نقب در جنوب فلسطین اشغالی، طرحی را تصویب کرد که بر اساس آن پنج شهرک جدید برای اسکان یهودیان در صحرای نقب احداث شود.
آنچه مانع عملیات فلسطینیها میشد، تدابیر بسیار سخت امنیتی اسرائیل، همکاری امنیتی گسترده حکومت خودگردان و نبود سلاح گرم بود.
حماس در داخل فلسطین اشغالی و در جنگ ۱۲ روزه که معروف به سیفالقدس شد به همراهی سازمان جهاد اسلامی کارکردند.
گروههای مقاومت با حمایت از درگیری مسلحانه به دنبال ارسال این پیام به رژیم صهیونیستی هستند که در صورت عدم پایبندی به تعهداتش مطابق آتشبس، گزینههای مختلفی برای مقابله با این رژیم در اختیار دارند.
اگر تحرکاتی برای از سرگیری مذاکرات صورت گیرد صرفاً برای کمک به بقای تشکیلات خودگردان و تقویت جریان سازش برابر حماس و گروههای مقاومت خواهد بود نه معطوف به رسیدن به یک راهحل برای مسئله فلسطین.
اندیشکده جریان، جریانی است نواندیش از جوانانی که باور به تحول در حوزه سیاست ورزی جهانی دارند.
جمعی از جوانان تحصیلکرده در رشته های علوم سیاسی و علوم اجتماعی و ارتباطات و اقتصاد و باورمند به اصول اخلاقی شریعت رهایی بخش حضرت دوست گرد هم آمده اند تا با انگیزه های غیر انتفاعی و غیر جناحی جهت بهبود اوضاع حیات جمعی بشر به تشریک مساعی پرداخته و با رویکردی دانش بنیان، مسئله محور، زمینه نگر و آزاداندیشانه امکان ایجاد یک هویت جمعی فضیلت خواهانه و معطوف به بازاندیشی در سیاست های جهانی را فراهم آورند.